1
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NEMA PRAVO NA KIKS: Ovo su kvote za meč crno-belih protiv Albe u kom moraju da pobede!

Objavljeno: 02.04.24 u 15:34

Partizan ima jasan zadatak pred sobom

Košarkaši Partizana ulaze u ključni deo sezone s jasnim ciljem – moraju osvojiti preostale utakmice kako bi održali šanse za plasman u Top 10 Evrolige. Prvi ispit pred njima je duel protiv Albe u Berlinu, ekipa koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu tabele, sa izgledima da sledeće sezone igra u Evrokupu.

U prvom susretu ove sezone, Partizan je ubedljivo savladao Albu rezultatom 89:74. Međutim, ovoga puta pritisak je na crno-belima da ponove taj uspeh. Za ostvarenje cilja, Partizanu je potrebno pobediti Albu i nadati se rezultatima drugih ekipa, poput Efesa i Baskonije.

Bukmejkeri daju prednost Partizanu u ovom susretu, sa kvotom od 1,23 za njihovu pobedu, dok se na Albu nudi kvota od 3,85. Prema proceni, Partizan ima 81% šanse za trijumf, dok Alba ima 19%.

Duel između Partizana i Albe igra se u četvrtak od 20:30 časova u „Mercedes-Benc Areni“ u Berlinu. Očekuje se napet susret u kojem će Partizan dati sve od sebe kako bi ostvario važnu pobedu.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan je ove sezone znatno tanji u odnosu na proslu, i nije realno da moze dalje i da udje u plej-in… Zato protiv Albe treba igrati na nacin koji je priprema za plej_of u ABA… Ujedno je Obradovicu prilika da kroz naredni period pocne sa ciscenjem rostera, je je mnogo korova.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter