0
Košarka
Kevin Porter Džunior

FOTO: Printscreen/YouTube

OSVEDOČENI NASILNIK STIGAO U EVROPU: Tukao sopstvenu devojku, pretio joj pištoljem, a sada će nositi crno-beli dres! (FOTO)

Objavljeno: 02.04.24 u 13:34

Realno nije zaslužio da mu niko pruži novu šansu

Nekadašnji NBA košarkaš Kevin Porter Džunior započinje novo poglavlje u svojoj karijeri, potpisavši jednomesečni ugovor sa grčkim timom PAOK-a. Ovaj aranžman otvara mogućnost za produžetak saradnje ukoliko se tim plasira u plej-of grčkog prvenstva.

Porter će imati priliku da zaigra u poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja, kao i u tri utakmice za plasman u plej-of, pod uslovom da na vreme stigne iz Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, ukoliko PAOK ne uspe da se plasira, saradnja će biti prekinuta nakon samo četiri nastupa.

Prema informacijama grčkih medija, Porter će za mesec dana u Grčkoj dobiti 10.000 evra, što znači da će zarađivati 2.500 evra po utakmici. Ovo relativno skromno plaćanje može biti posledica njegove narušene reputacije.

Porter, koji je izabran kao 30. pik na NBA draftu 2019. godine od strane Milvoki Baksa, prošao je kroz nekoliko klubova tokom svoje kratke NBA karijere, uključujući Klivlend i Hjuston. Međutim, njegova karijera obeležena je i van terena, sa nekoliko ozbiljnih incidenata.

U novembru 2020. godine, bio je uključen u saobraćajnu nesreću u kojoj je pronađeno vatreno oružje u njegovom automobilu. Kasnije je uhapšen zbog nasilja u porodici, priznavši krivicu za nanošenje povreda svojoj devojci.

Ovaj mladi košarkaš, čiji je otac preminuo u uličnoj pucnjavi kada je imao samo četiri godine, suočava se sa izazovima kako na, tako i van terena, dok nastoji da izgradi svoju karijeru u svetu košarke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter