0
Košarka
Luka Dončić

FOTO: Printscreen/X

DONČIĆ OPET O DIVCU: Isprozivao Srbina, pa bez dlake na jeziku o sukobu koji ima sa njim i Kingsima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.24 u 11:33

Dončić nije izabran od strane Sakramenta jer po mišljenju Divca nije bio dovoljno dobar

Luka Dončić, zvezda Dalas Maveriksa, ponovo je u centru pažnje nakon nedavne utakmice protiv Sakramenta, gde je još jednom prozvao bivšeg generalnog menadžera Kingsa, Vlada Divca.

Dončić je postigao završno slobodno bacanje, a zatim se okrenuo ka prvom redu gde je sedeo Divac, mahao u njegovom pravcu i pokazivao prstom na njega dok je vikao:

Trebalo je da me draftuje.


Ovaj incident podseća na činjenicu da su Kingsi 2018. godine izabrali Marvina Beglija umesto Luke Dončića, što se pokazalo kao velika greška za ovaj tim. Divčeva odluka da preskoči Dončića na draftu dovela je do rasprave sa vlasnikom kluba i, na kraju, do Divčevog odlaska iz organizacije Kingsa.

U razgovoru sa novinarom Semom Amikom iz “Atletika”, Dončić je ponovo komentarisao ovu situaciju, ali je istakao i napredak koji su Maveriksi ostvarili ove sezone, ali se osvrnuo u na reakciju Kingsa na njegov potez.

Nisu bili uznemireni na početku – rekao je Dončić o ponašanju navijača Sakramenta nakon što su Kingsi odlučili da ga ne izaberu na draftu 2018 i dodao:

Ne na početku. Posle su videli šta su propustili.

Dončić je istakao da je ključni napredak Maveriksa ove godine u njihovoj odbrani, što je bio problem u prethodnim sezonama. Promena kriterijuma suđenja u ligi i dolazak novih igrača poput Pi Džej Vašingtona i Danijela Gaforda dodatno su ojačali odbranu tima.

Sve u svemu, Dončićev komentar o sukobu sa Divcem je dodatno naglasio sukob između ova dva košarkaška imena.

49
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter