0
Lifestyle

VATRENA BRINETA VOLI SILOVATELJA: Supruga Danija Alveša navukla bes javnosti u Španiji! (FOTO)

Objavljeno: 02.04.24 u 11:12

Alveš je osuđen zbog silovanja jedne devojke u noćnom klubu

Dani Alveš, bivši fudbaler Barselone, izašao je iz zatvora nakon što je platio kauciju od čak 1.000.000 evra. Ova odluka iznenadila je mnoge, s obzirom na to da je Alveš nedavno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog optužbi za silovanje.

Španski mediji su preplavljeni pričama o ovom slučaju, posebno nakon objave na društvenim mrežama Alvešove bivše supruge, Žoane Sanc. Fotografija na kojoj se vide njih dvoje kako se drže za ruke, uz natpis „1+1=1“, izazvala je različite spekulacije. Mnogi su pretpostavili da je ovo znak da su Alveš i Sanc ponovno u vezi, iako se tačno znao razlog njihovog raskida.

FOTO: Printscreen/Instagram/@joanasanz

Ipak, poruka Žoane Sanc dodatno je pojačala ovu neobičnu situaciju. Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila reči ohrabrenja i pozitivne misli za mesec april, ali nije direktno komentarisala svoj odnos sa Danijem Alvešom.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Joana Sanz (@joanasanz)

Podsetimo se da je nakon što su se pojavile optužbe za silovanje, Sanc pružila podršku Alvešu. Ipak, ona je kasnije najavila razvod i distancirala se od njega. Mnogi su tumačili njen postupak kao odlučan korak ka konačnom raskidu. Međutim, medijski izvori u Španiji tvrde da je sve to bila strategija za javnost, kako bi Sanc zadržala sponzore i ostala u svetu modelinga.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Joana Sanz (@joanasanz)

Ovo novo razvijanje događaja ostavlja mnogo pitanja otvorenih, dok javnost i dalje čeka više detalja o celoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Joana Sanz (@joanasanz)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter