0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ŠTA SMO MI BOGU ZGREŠILI!? Dika Stojanović otkrio kakvo je stanje Aleksandra Mitrovića!

Objavljeno: 01.04.24 u 16:18

Nema sumnje da bi ogroman udarac za naš nacionalni tim bio izostanak Aleksandra Mitrovića.

Pred prošli Mundijal naša reprezentacija imala je ozbiljnih problema sa povredama. Posebno težak oporavak imao je Aleksandar Mitrović, koji je uprkos bolovima odlučio da igra.

Fudbalska reprezentacija Srbije sada se plasirala i na Evropsko prvenstvo, ali se stvari ponovo komplikuju. Mitrović je doživeo povredu nastupajući za svoj Al Hilal, a prve prognoze nisu nikako dobre.

 

Tim povodom govorio je nekada legendarni golman, a sada funkcioner FSS, Stevan Dika Stojanović:

‘Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja. pak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka.’ – počeo je Dika Stojanović i potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će lekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslediti.’ – reči su sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije u razgovoru za Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter