2
Evroliga

FOTO: Starsport

ODLIČNE VESTI ZA ‘VEČITE’: Evroliga otpisuje jedan klub!

Objavljeno: 01.04.24 u 13:25

Da li ovo znači da će ABA liga imati dva predstavnika?

Kako saznaje dobro obavešteni novinar Arisa Barkasa sa portala ‘Eurohoops’, velika je mogućnost da Alba iz Berlina sledeće sezone igra u Evrokupu. Umesto njih će učestovati šampion drugog po jačini takmičenja, a trenutno se u finalu istog nalaze Pariz, koji čeka pobednika „majstorice“ između Burga i Bešiktaša.

Burg nije baš u planovima čelnika Evroliga, ali kao zanimljivi kandidati su predstavljeni Pariz i Bešikštaš, ko bi mogli da izbore plasman u Evroligu sledeće sezone. Ovo su sjajne vesti za Crvenu zvezdu i Partizan, tačnije klub koji ne osvoji ABA ligu. Precrtavanje Albe bi moglo da znači da bi ‘večiti‘ mogli da igraju i sledeće sezone u eliti.

BONUS SADRŽAJ:

POZNATI DETALJI NOVOG UGOVORA OBRADOVIĆA: Postoji jedan izuzetno bitan detalj!

0
0

2 Komentara

  1. da vidim toga zvezdasa da objasni koji to parametri vode zvezdu u evroligu. vrhunski igraci u proslosti. vrhunski igraci danas, tradicija osvajanja evropskih titula, doprinos nekog igraca zvezde vrhunskoj kosarci u evroligi, rezultati zadnjih godina, tradicija kluba. nista nista gospodo od toga. partizan sve to je imao i ima i saeda, plus obradovica. evroliga ukida mesto za pobednika aba lige, a partizan dobija specijalnu pozivnicu na dve godine.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter