0
Domaći fudbal

BACKA TOPOLA, SERBIA - NOVEMBER 30: FK TSC Backa Topola head coach Zarko Lazetic during the UEFA Europa League group A match between FK TSC Backa Topola and West Ham United at TSC Arena on November 30, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

LAZETIĆ SVESTAN SITUACIJE U NOVOM PAZARU: ‘Sada nemaju trenera, očigledno da im nešto ne funkcioniše!’

Objavljeno: 01.04.24 u 16:51

Trener TSC-a je rekao ono što mnogi zapravo misle.

U okviru 28. kola Superlige Srbije, ekipa Novog Pazara će na svom terenu dočekati TSC iz Bačke Topole.

Novi Pazar se nakon prethodnog kola rastao sa trenerom Matićem. Uoči ovog susreta trener gostujućeg tima, Žarko Lazetić, rekao je:

‘S obzirom na kvalitet igrača, očigledno je da im nešto ne funkcioniše kada su rezultati u pitanju. Imaju samo jednu pobedu u osam utakmica što je potpuno neočekivano za takvu ekipu. Nama su uvek težak protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Pazaru, jer su motivisani i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru.’ – počeo je svoju konferenciju Lazetić i potom dodao:

 

‘Sada nemaju trenera i ne znamo da li će ih voditi asistent ili neko drugi, ali to je nebitno, početak utakmice u Novom Pazaru je uvek sa agresivnim startovima. Dugo su bez dobrog rezultata i došli su u poziciju da iz želje za Evropom moraju da se bore za plej-of, što će ih dodatno motivisati, a znamo da niz bez pobede ne može beskrajno da traje. Naravno, mi ćemo se potruditi da im to otežamo.’ – zaključio je on.

TSC će na ovom meču poneti epitet favorita, ali daleko od toga da Novi Pazar nema šta da traži u ovom duelu.

Пласман обезедио Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter