0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Denver Nuggets/X

JOKIĆ OTKRIO KLJUČ POBEDE PROTIV KLIVLENDA: Dotakao se i povrede! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.24 u 10:20

Somborac ponovo pokazao kakav je majstor.

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac, Nikola Jokić imao je sjajno veče i ponovo je predvodio Nagetse do pobede nad Klvilendom (130:101) uz novi trip-dabl. On je postigao 26 poena, 18 skokova i 16 asistencija, a vratio se nakon dve propuštene utakmice zbog povrede.

Jokić je nakon meča na konferenciji za medije je izneo svoje utiske.

-Šutirali smo mnogo, pogodili smo 21 trojku, poslednje dve utakmice pre ove nismo pogidli ni dve od 21. Stvarali smo prilike za otvoren šut, to je bilo ključno u igri – započeo je.

Potom je otkrio ključ pobede.

-Budi pametan, ne žuri, oni su jako dobri na blokiranju šuteva, treba sačekati da im odbrana kolapsira, dakle biti strpljiv i pametan – istakao je on.

Dotakao se i povrede koju je imao.

-Ne znam da li odmor to što će mi pomoći. Po mom mišljenju to je povreda uz koju mogu da igram, ne znam šta je dobar odgovor. Ja to osećam, ali mogu da igram, mada mi pomalo smeta, iako sam navikao na to – jasan je reprezentativac Srbije.

Nagetsi su ostvarili pobedu nakon dva vezana poraza, a on je naveo da je sve deo sporta i karijere.

-Dešava se, porazi su deo karijere, košarke, igre. Mislim da sam i danas igrao kao prošli meč. Možda ako vidim nešto, onda sam glasniji na terenu, ali mislim da sam igrao isto – rekao je.

Redži Džekson je nedavno rekao da bi Nikola trebalo još više da šutira.

-Ponekad mi je potreban podsetnik, kao i svakom. Možda je to što smi mi kao tim tako nesebični, ponekad želite to dodatno dodavalje ili slično, ali ponekad stvarno treba da se šutira. To je prava igra – zaključio je Jokić.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter