0
Košarka

FOTO: Starsport

DOBRE VESTI SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda jača za dvojicu igrača pred SC Derbi!

Objavljeno: 01.04.24 u 15:45

‘Crveno-beli’ mogu da odahnu.

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 18 časova igraju utakmicu 25. kola AdmiralBet ABA lige protiv Studentskog Centra u ‘Štark areni‘. Ovaj okršaj je veoma bitan za oba tima. Izabranici Janisa Sferopulosa eventualnom pobedom potvrđuju prvo mesto, dok se gosti iz Podgorice grčevito bore za plej-of.

Kako saznaje Meridian Sport ono što će obradovati mnoge jeste povratak Jaga Dos Santosa koji se povredio na utakmici protiv Makabija kada je doživeo potrez mozga i frakturu lobanje, pa je bio podvrgnut operaciji. On će igrati sa zaštitnom maskom na licu, ali će sigurno biti od velike pomoći brzonogi Brazilac.

Ono što je posebno zanimljivo na raspolaganu Sferopulosu biće i Trej Tompkins koji još uvek nije zabeležio debitanstki nastup za Zvezdu. Sigurno će biti u centru pažnje ako uđe u igru, pošto do sada nismo videli njegove igračke sposobnosti na delu.

FOTO: Starsport

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter