0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DERBI KOLA: Vojvodina dočekuje Čukarički – ‘Bili smo svesni da zaslužujemo da pobeđujemo!’

Objavljeno: 01.04.24 u 18:21

Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred duel sa Čukaričkim.

Fudbaleri „stare dame“ u utorak dočekuju Čukarički, direktnog rivala u borbi za Evropu, što je prilika da Voša upiše peti trijumf u nizu. Utakmica Vojvodina – Čukarički na programu je u utorak u 18.30.

Posle ove četiri uzastopne pobede, u kojima je ekipa igrala i veoma dobro i podigla samopouzdanje, očekuje nas teška utakmica protiv tima koji je individualno i timski veoma opasan. Ali, igramo pred našim navijačima na našem stadionu i obećavam da ćemo dati sve od sebe i uz pomoć sa tribina pokušati da dođemo do nove pobede. Treba da budemo opet disciplinovani i fokusirani do samog kraja. Neće biti lako, ali verujem u svoj tim i svoje igrače, posebno ako ponovimo sve dobre stvari iz prethodnih utakmica – rekao je Bandović.

FOTO: FK Vojvodina

On je istakao da želi da se fokusira samo na narednu utakmicu i da ne razmišlja o duelu sa Čukaričkim u Kupu Srbije, koji je na programu naredne sedmice.

Čukarički je direktan konkurent, znamo da su nam rivali i u Kupu Srbije, ali nama je trenutno najvažnija sledeća utakmica. Ne razmišljamo ni o vikendu ni o duelu u Kupu. Ovo je prvenstvena utakmica i fokusirani smo samo na tri boda. Ima još mnogo utakmica da se igra. Znate i vi sami da su nas mnogi otpisali kada smo tri utakmice remizirali, a mi smo igrali dobro i imali atmosferu i to je došlo na naplatu. Imamo još tri meča do kraja i plej-of, tako da idemo korak po korak, najvažnije je da pobedimo sledeću i svaku narednu utakmicu. Na kraju ćemo dobiti što zaslužujemo, ali ovo nije ključna utakmica, jer imamo još mnogo da igramo do kraja sezone. Naravno da ćemo učiniti sve da dođemo do pete uzastopne pobede – istakao je Bandović.

 

Trener Vojvodine pohvalio je svoje igrače koji su prebrodili krizu, tokom koje je sve vreme verovao u njih.

Bili smo svesni da zaslužujemo da pobeđujemo i kada nismo u tome uspevali. Igrači i ja smo svaki dan zajedno, znamo šta možemo. Što se tiče pritiska, oni su pokazali sada da su spremni za sve ovo što je pred nama, a to najbolje potvrđuju ove četiri utakmice. I dalje smo bez Radulovića i Gurama, ali možemo da računamo na sve ove igrače koji su izneli poslednje četiri pobede i siguran sam da će opet dati sve od sebe – zaključio je Bandović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter