0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Mladost Lucani head coach Goran Stanic Beograd, 30.05.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČUKARIČKI PREDSTAVIO ČETVRTOG TRENERA U SEZONI: Igrači ga dobro poznaju!

Objavljeno: 01.04.24 u 19:11

Preuzeo je tim u veoma teškom momentu.

Čukarički je prethodnih godina bio poznat kao klub koji posluje stabilnije od gotovo čitave lige, te promene trenera nisu bile preterano česte.

Ipak, ove sezone nije tako, jer su do sada smenili Kerkeza, Matića i Petrića. Za novog trenera izabran je Goran Stanić, koji je do nedavno bio pomoćnik Petrića, a pre toga i Matića.

Čukarički u narednom kolu Superlige Srbije gostuje ekipi Vojvodine.

FOTO: Starsport

– Takođe meč direktnih konkurenata za plasman u Evropu. Velika je stvar za naš fudbal kad utakmice imaju ovoliki značaj, ali to je bilo i očekivano kako se bliži finiš sezone. Što se tiče Novosađana, smatram da odavno nisu bili stabilniji, a za to zasluge ima uprava njihovog kluba. – rekao je Stanić i potom dodao:

– Formirali su respektabilan klub, dodatno se pojačali ove zime, imali su i strpljenja kad rezultati nisu bili najbolji. Sada su u odličnoj seriji, vezali su četiri pobede, u poslednjih šest duela su bez poraza. Pohvalio bih i kolegu Bandovića, došao je u Novi Sad sa velikim internacionalnim iskustvom, igračima je verovatno bilo potrebno malo vremena da se priviknu na njegove zahteve, ali sada igraju zaista dobro. – zaključio je novi trener ‘Brđana’.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter