0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘CRVENO-BELI’ OSIGURALI PRVO MESTO: Pobeda Zvezde protiv Studentskog centra!

Objavljeno: 01.04.24 u 19:53

Zaslužena pobeda domaćina.

KK Crvena zvezda je danas od 18 časova dočekala ekipu SC Derbija, u okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige. Od prvog do poslednjeg minuta pitanje pobednika bilo je jasno, slavio je domaćin 94:76.

U prethodnom kolu ‘crveno-beli’ pretrpeli su poraz od Mege, te su tako propustili priliku da ozvaniče prvo mesto na kraju regularnog dela. Sa druge strane, ekipa Derbija grčevito se bori za ulazak u plej-of.

Prva deonica donela nam je veoma raspoložena oba tima. Od samog start išao je šut za tri kako domaće, tako i goste, pa je publika mogla da prisustvuje u kvalitetnoj košarci.

FOTO: STARSPORT

Krajem prve četvrtine, Zvezda je stigla i do prve dvocifrene prednosti na meču. Nakon uvodnih deset minuta igre, rezultat je bio 30:18.

U drugoj deonici se nastavila izuzetna igra izabranika trenera Sferopulosa, čija je prednost nastavila da raste. Ipak, gosti su uspeli da se ‘probude’ i serijom poena se koliko-toliko vrate u meč.

 

Nakon dvadeset minuta utakmice, domaćin je imao prednost 47:34.

Sjajan napad izabranici trenera Joanisa Sferopulosa preneli su i u drugo poluvremen, pa su nakon svega nekoliko minuta stigli do više od 20 poena razlike.

Utakmica nam do kraja nije donela nikakva veća uzbuđenja, jer je bilo jasno da će Zvezda slaviti.

Crvena zvezda – SC Derbi 94:76.

Ovom pobedom Zvezda je obezbedila prednost domaćeg terena do kraja učešća u plej-ofu ABA lige ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter