0
ATP

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 05: Novak Djoković of Serbia during the finals match against Grigor Dimitrov of Bulgaria on day seven of the Rolex Paris Masters at Accor Arena in Bercy on November 05 in Paris, France (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

BUGARIN POTPUNO ZABORAVIO NA NOVAKA ĐOKOVIĆA, IAKO MU JE REDOVNA MUŠTERIJA: Nekadašnji broj tri zanemario Srbina!

Objavljeno: 01.04.24 u 23:40

A gde je Nole Grigore?

Grigor DImitrov je nedavno izgubio od Janika Sinera u finalu turnira u Majamiju, ali ipak, imao je šta da doda na trku o najvećem svih vremena.

Popularni Griša istakao je da je Rodžer Federer najveći nivo tenisa sa kojim se susreo.

– Najteži rival protiv kojeg sam igrao na vrhuncu njegove igre bio je svakako Rodžer. Presmešno, zaista. Sećam se kako je bilo par puta na Vimbldonu, jednom sam hteo da propadnem u zemlju i nestanem. Ni protiv koga nisam imao takav osećaj, tako da će ostati na tome. Verovatno će on biti igrač protiv kog sam najviše propatio –, rekao je Grigor.

– Ovo je bila Janikova nedelja. Igrao je zadivljujuć tenis. Impresivno je kako je držao takav nivo igre. Mnogo mečeva je bilo tako. Naravno, kod igrača uvek vidim i te sitne slabosti. Možda ću sledeći put protiv njega probati nešto drugo. Jasno je da sada nisam mogao da mu pariram u igri i udarcima. Povremeno sam bio dobar, ali većina važnih poena išla je na njegovu stranu. To pravi razliku u meču tog kalaibra, prosto je tako. Kada ima samopouzdanje ili brejk prednosti, teško ga je povrediti i naterati ga na povlačenje – zaključio je Dimitrov.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter