0
AdmiralBet ABA Liga

Aco Petrović (FOTO: YouTube/Screenshot)

‘ACA TRICA’ KOMENTARISAO MEČ PARTIZANA I BUDUĆNOSTI: ‘To je veoma važan detalj!’

Objavljeno: 01.04.24 u 11:30

‘Ovo je bila jedna od najboljih utakmica ovogodišnje ABA lige.’

Košarkaši Budućnosti Partizana odigrali fanstatičan meč u ‘Morači’ u okviru 25. kola regionalnog takmičenja, a izabranici Željka Obradovića su slavili rezultatom 89:83. ‘Crno-beli’ su ovim trijumfom obezbedili drugo mesto pred početak plej-ofa, tako im je pobeda bila imperativ.

Hrvatski stručnjak, Aleksandar Aco Petrović komentarisao je ovaj duel sa RTCG i istakao da je bila jedna od najboljih utakmica ove sezone. Takođe, osvrnuo se i na suđenje.

– Meni je ovo bila jedna od najboljih utakmica ovogodišnje ABA lige. Sjajna, sa dozom energije, vrlo kvalitetna, sjajna publika, moram priznati, igralo se u fantastičnom dekoru. I, jedan detalj koji je veoma važan. Danas su postavljeni kriterijumi kakvo suđenje treba biti u nastavku sezone – poručio je nekadašnji selektor Hrvatske.

Govorio je o ključnim detaljima na meču.

– Što se tiče same utakmice, odlučili su detalji. Recimo detalj, kada Budućnost ima loptu na minut i 30 sekundi do kraja i Ferel uzima šut u prvoj sekundi napada. Taj napad se mora produžiti i propuštena je prilika da Budućnost tu pređe u vođstvo. U svakom slučaju čestitke i Partizanu, čestitke Budućnosti, sjajna utakmica – naveo je i nastavio:

-Što se tiče Partizana, imali su par ključnih igrača. Panter u prvom poluvremenu, Ledej je dao ključne koševe, Naneli je odigrao sjajno. Sa druge strane, Megi je postigao pet trojki. Međutim, par igrača koji su veoma bitni za igru Budućnosti nisu odigrali na nivou – jasan je Petrović.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter