0
Košarka
Bogdan Bogdanović

FOTO: Printscreen/Twitter

SREĆA, PA VELIKO RAZOČARENJE: Bogdanović postigao trojku za špice, a evo zbog čega se nije računala! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.24 u 09:20

Bogdanović je lagano mogao da završi u hajlajtsima

Košarkaši Atlante Hoksa doživeli su poraz od Milvoki Baksa rezultatom 122:113, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović istakao se kao najbolji u redovima svog tima, ostvarivši impresivan dabl-dabl učinak.

Bogdanović je briljirao na terenu, ubacivši 38 poena i beležeći 10 skokova, što ga je učinilo najefikasnijim igračem Atlante tokom meča. Naročito se istakao u četvrtoj četvrtini, kada je postigao 17 poena.

Ipak, momenat koji će se pamtiti iz ovog susreta dogodio se u drugoj četvrtini. Pri rezultatu 59:45 u korist Baksa, Bogdanović je izveo neverovatan potez – pogodio je dalekometni šut preko celog terena. Nažalost, zbog zakašnjenja sa izbačajem za delić sekunde, pogodak nije priznat.

Iako je poraz gorak, Bogdanovićeva izvanredna igra pružila je svetlu tačku za Atlantu Hokse, dok će ovaj nesrećni trenutak ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka ovog susreta.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter