0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS IZNEO OČEKIVANJA PRED SC DERBI: Imao posebnu poruku za navijače!

Objavljeno: 31.03.24 u 18:10

‘Želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama.’

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Studentski Centar u okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige u hali ‘Aleksandar Nikolić’ sutra od 18 časova. Trener ‘crveno-belih’, Janis Sferopulos je pred ovaj okršaj istakao da žele da se vrate na pobednički kolosek i pozvao je navijače u što većem broju.

-Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej-of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici – naveo je Grk.

Podsetimo, prošli duel ova dva tima pripao je timu sa Malog Kalemegdana koji bi trijumfom overio prvo mesto regionalnog takmičenja uz skor 20-4. Sa druge strane Studenti se bore za plej-of i zauzimaju osmo mesto uz 11 pobeda i 13 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter