0
Fudbal

Veljko Paunovic FIFA U-20 World Cup New Zealand 2015, Novi Zeland Svetsko prvenstvo U20, Serbian National Football team Fudbal Reprezentacija Srbije, Mladi Docek, Beograd, Srbija, Jun 22. 2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PAUNOVIĆ PRED NAJVEĆIM IZAZOVOM U KARIJERI: Selektor zlatnih Orlića sa Novog Zelanda preuzima velikana?!

Objavljeno: 31.03.24 u 17:43

Paunović je trenutno bez posla

Srpski trener i čovek koji nam je doneo titulu Svetskog šampiona u fudbalu (U20), Veljko Paunović, mogao bi da se vrati u Evropu i napravi dodatan korak napred u karijeri.

On se u decembru prošle godine rastao sa Čivasom iz Gvadalahare, a sada je na pragu da postane novi trener portugalskog velikana Brage. 

 

Aktuelni trener Artur Žorž će napustiti Bragu nakon utakmice sa Portimonenseom kako bi prešao u Botafogo, otvarajući tako mesto na klupi tima.

Uprava kluba već je stupila u kontakt sa Paunovićem, iako je prvi izbor Danijel Sousa, kojeg koči važeći ugovor sa svojim trenutnim klubom.

Počevši kao selektor mlađih kategorija Srbije, Paunović je osvojio titulu prvaka sveta sa U20 selekcijom 2015. godine, a potom je vodio Čikago četiri godine, Reding dve godine, pre nego što je preuzeo Gvadalaharu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter