1
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE: Baždar najavio da gaze dalje do kraja!

Objavljeno: 31.03.24 u 15:19

Mladi fudbaler nakon gola za pobedu.

Fudbaleri Partizana na svom terenu igraju meč 27. kola Mozzart Bet Superlige protiv Spartaka iz Subotice.

Rezultat meča u Humskoj jeste 1:0 za Partizan, koji može biti prilično srećan u odnosu na pokazano.

Nakon meča, strleac jedinog gola, Samed Baždar, jasan je da crno-beli ne odustaju od titule.

 

– Najbitnije je da  je ekipa pobedila. Drago mi je što sam baš ja postigao gol.  Ja, kao napadač, svaku utakmicu želim da dam gol ili dva (što je više moguće). Voleo bih da mogu da iskoristim svaku priliku. Idemo dalje – očekuje nas utakmica protiv Voždovca, gde se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda (kao što se nadamo i za svaku narednu utakmicu).

 – Nekada daš gol, a nekada promašiš – to je sastavni deo sporta.  Dogodi se i da golman odbrani i tada  svi hvale i slave njega jer je odbranio, što je zaista normalno.

 – Najbitnije je da smo pobedili i idemo utakmicu po utakmicu. Sada igramo protiv Voždovca i idemo po tri boda! Gazimo dalje do kraja!, optimistično završava Baždar.

1
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter