0
AdmiralBet ABA Liga
partizan

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speak with Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Mateusz Ponitka, #37 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IGRA MEČ GODINE: Crno-beli u Podgorici protiv Budućnosti jurišaju na drugo mesto!

Objavljeno: 31.03.24 u 08:33

Partizan ima priliku da stvari okrene na svoju stranu

Uzbudljiv meč očekuje košarkaške fanove u okviru 25. kola ABA lige, dok se ekipa Partizana sprema da gostuje ekipi Budućnosti. Obe ekipe trenutno dele drugo mesto na tabeli sa skorom 18-6, te će pobednik ovog susreta biti u povoljnijem položaju pred plej-of.

Nakon bolnog poraza od Olimpijakosa, Partizan ulazi u ovaj meč sa željom za povratkom na pobednički kolosek. Pobeda bi im donela neophodno samopouzdanje pred naredne izazove kako u ABA ligi, tako i u Evroligi.

Sa druge strane, ekipa Budućnosti, iako po tradiciji neugodan protivnik za četu Željka Obradovića, doživela je neočekivan poraz od FMP-a u prethodnom kolu, te će želeti da se vrate na pobednički put.

Trener Partizana, Željko Obradović, ističe značaj ovog susreta za obe ekipe:

Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost, pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu.

Duel između Partizana i Budućnosti zakazan je za 19:30 časova, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena Premium 1. Navijači će sigurno uživati u uzbuđenjima koje donosi ova važna utakmica za obe ekipe.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter