0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

IZ BUDUĆNOSTI SE OGLASILI PRED DUEL SA PARTIZANOM: Podgoričani uputili hitan apel!

Objavljeno: 31.03.24 u 18:30

Očekuje nas veoma zanimljiv duel.

U ‘Morači’ za sat vremena počinje derbi 25. kola AdmiralBet ABA lige između Budućnosti iz Podgorice i Partizana. Ova utakmica je veoma važna za oba tima u borbi za drugo mesto regionalnog takmičenja i sigurno će biti zanimljivo na parketu u glavnom gradu Crne Gore.

Iz Budućnosti su izdali hitno saopštenje pred meč sa ‘crno-belima’ i imali hitan apel za navijače.

 -Budućnost poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica – ističu i dodaju:

-Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi – jasni su Podgoričani.

Ulaz u Moraču otvoren je od 17:30.

-Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska, dok će kapije biti zatvorene na 20 minuta do početka. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima – poručuju iz Budućnosti.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter