2
Evroliga
Nikola Mirotić

Nikola Mirotic, #33 of EA7 Emporio Armani Milan during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIROTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nikola otkrio da li se kaje zbog toga što je odbio Partizan!

Objavljeno: 31.03.24 u 10:12

Mirotić na kraju nije došao u Humsku, a cela priča je dobila drugačiju dimenziju

Nikola Mirotić, iskusni španski košarkaš koji je tokom prošlog leta bio slobodan agent, izazvao je veliko interesovanje ambicioznih srpskih klubova, uključujući Partizan i Crvenu zvezdu. Međutim, Mirotić je u zadnjem trenutku odlučio da potpiše za Olimpiju iz Milana, ističući da ne kaje zbog te odluke.

Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem – izjavio je Mirotić.

Mirotić je karijeru započeo u Real Madridu, iz kojeg je prešao u NBA ligu pre nego što se vratio u Evropu i potpisao za Barselonu. Sada, igrajući za Olimpiju Milano, primećuje sličnosti između Milana i Barselone.

Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji – naglasio je Mirotić.

Upitan ko će biti MVP ove sezone, Mirotić je odgovorio: – Sigurno Majk Džejms.

Sa svojim timom, Mirotić će do kraja sezone pokušati da se izbori za poslednje mesto u doigravanju Evrolige.

Trenutno, Olimpija se nalazi na desetom mestu na tabeli sa 14 pobeda, dok se Partizan, Žalgiris i Valensija takođe nadaju plasmanu. Olimpija u Evroligi prvo dočekuje Virtus, a zatim će igrati protiv Makabija u Beogradu.

7
4

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter