0
Kladionica
Siti - Arsenal

FOTO: Twitter/@premierleague

BITKA ZA VRH – SITI DOČEKUJE ARSENAL NA ETIHADU

Objavljeno: 31.03.24 u 11:50

Učitelj protiv učenika u meču koji može da reši pitanje šampiona Engleske!

Reprezentativna pauza je gotova, što znači da konačno možemo ponovo da uživamo u čarima klupskog fudbala, koji se vraća u punom sjaju. Ovaj vikend obiluje brojnim evropskim derbijima, ali sve nas najviše privlači duel koji će se odigrati u Mančesteru.

Naime, od 17.30 časova Siti dočekuje Arsenal u derbiju 30. kola Premijer lige i utakmici koja bi mogla da reši pitanje šampiona Engleske. Građani su svoju poslednju ligašku utakmicu odigrali pre skoro 3 nedelje, kada su remizirali 1:1 sa Liverpulom, što je iskoristio Arsenal kako bi se popeo na 1. mesto na tabeli. Pepovi izabranici su nakon toga savladali Njukasl sa 2:0 u četvrtfinalu FA kupa, dok Arsenal i dalje ne zna za poraz u ligi u 2024. godini.

Tobdžije su na poslednjih 8 ligaških mečeva upisali isto toliko pobeda, uz nestvarnu gol razliku koja izlazi 33:4. Pored toga, momci iz severnog Londona su se po prvi put od 2010. godine plasirali u četvrtinu finala Lige šampiona nakon što su eliminisali Porto posle boljeg izvođenja penala.

Mančester Siti i Arsenal su se dva puta sastali ove sezone, a oba susreta su pripala Artetinim igračima. Najpre su odigrali nerešeno u Komjuniti šildu, koji je na penale osvojio Arsenal, da bi potom sa minimalnim slavili u ligi. Tobdžije trenutno imaju samo bod više od trećeplasiranog Sitija, pa je jasno da je Gvardiolinim igračima pobeda imperativ kako bi, kao bi preoteli lidersku poziciju.

Kada se uzmu u obzir veličina ovog meča, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu ponudu, koja uključuje brojne specijale, bonus tikete i fenomenalne kvote. Od specijala se izdvaja ponuda da će domaćin voditi na poluvremenu i pobediti na kraju, uz 2+ gola Erlinga Halanda po kvoti 12 ili da će Rajs postići jedini pogodak na meču, za šta je određena kvota 80. Pored toga, za ovaj meč je spremljen 100+ bonus tiket, a celokupna ponuda, kao i brojne promocija, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku treća od šest etapa Fazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Za kraj, od sada, u AdmiralBetu svakog dana možete pronaći kvote za odabrane mečeve, koje su veće od najvećih na svetu! Šta mislite, može li Arsenal da se Sitiju i da ispravi greške od prošle sezone? Istražite kompletnu ponudu, sastavite tiekt i naplatite svoje poznavanje ostrvskog fudbala!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter