0
Fudbal

FOTO: Manchester City/X

PODELA BODOVA SITIJA I ARSENALA: Liverpul najzadovoljniji remijem! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.24 u 19:50

Ne toliko zanimljiv duel u plavom delu Mančestera.

U derbiju 30. kola engleske Premijer lige odmerili su snage fudbaleri Mančester sitija Arsenala na ‘Etihadu’ od 17:30. Meč je završen najnepopluranijim rezultatom 0:0, a navijači nisu imali prilike da uživaju u atraktivnoj igri. Ovaj utakmica je bila izuzetno bitna za oba kluba, ali je ovim ishodom najzadovoljniji Liveprul koji je na čelu tabele.

Nisu izabranici Pepa Gvardiole imali neke šanse za pogodak pošto je Mikle Arteta stvorio bedem oko svog gola, Erling Haland je bio skroz nemoćan. Najbolju šansu na utakmici imao je Ake u 15. minutu kada je šutirao glavom iz neposredne blizine, ali nije zahvatio loptu na najbolji način.

Arsenal osim nekoliko izleta na protivničku polovinu i dva pokušaja Gabrijela Žesusa, nije imao preteranu nameru da bude ofanzivan kao što ume. ‘Topdžije su sada na drugom mestu sa 65 boda i u narednom kolu igraju protiv Lutona u sledećem kolu, dok je Siti na trećoj poziciji sa bodom manje, a naredni protivnik biće im Aston Vila.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter