0
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj head coach Vladan Milojevic Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

VEČITI DANAS IZLAZE NA TEREN: Zvezda gostuje u Ivanjici – Partizan dočekuje Lalatovićev Spartak! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.24 u 10:14

Subota je rezervisana za fudbal

U petak su odigrane prve četiri utakmice 27. kola Superlige Srbije, a danas će biti odigrane preostale četiri. Na teren izlaze i večiti rivali – Crvena zvezda gostuje u Ivanjici ekipi Javora, dok Partizan dočekuje subotički Spartak.

Prva na teren će Zvezda, koja svoj meč u Ivanjici igra od 16 časova.

Zvezda je nakon remija u derbiju, vezala dva trijumfa, prvo protiv Radničkog u Nišu sa 2:0, a onda i protiv kragujevačkog Radničkog na Marakani sa ubedljivih 5:0, a uz to su i u prijateljskoj utakmici nadigrali Zenit sa minimalnih 1:0.

 

Što se Javora tiče, i tim iz Ivanjice ima dve vezane pobede. Prvo su slavili protiv fenjeraša Radnika sa 2:1, a onda su dobili i Železničar u Pančevu sa 1:0.

U prvom međusobnom duelu dve ekipe ove sezone, crveno-beli su slavili sa 3:2.

 

Utakmica PartizanSpartak zakazana je za 18.30, a za crno-bele je ovaj duel od velike važnosti, jer bi pobedom zadržali korak za vodećom Crvenom zvezdom.

Partizan je pre odlaska na reprezentativnu pauzu remizirao protiv Mladosti u Lučanima, a pre toga izgubio kod kuće od Napretka.

 

Sa druge strane, izabranici Nenada Lalatovića su u prethodnom kolu poraženi na domaćem terenu od TSC-a sa 4:2.

U prvom međusobnom duelu dve ekipe ove sezone, crno-beli su slavili sa 3:0.

Direktne prenose oba meča možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter