0
Evropske lige
Đorđe Petrović

FOTO: Printscreen/Twitter

UŽASNA GREŠKA PETROVIĆA: Čelsi ispustio pobedu zbog loše reakcije Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.24 u 19:50

Petrović će po lošem pamtiti ovaj meč

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno 2:2 sa ekipom Barnlija u okviru 28. kola Premijer lige, ali većina pažnje usmerena je ka grešci Đorđa Petrovića koja je „kumovala“ izjednačujućem pogotku gostiju.

Čitavo prvo poluvreme Čelsi je imao igrača više na terenu, ali nisu uspeli da tu prednost materijalizuju sve do 45. minuta kada je Palmer sa bele tačke doneo prednost Plavcima. Međutim, samo dva minuta nakon početka drugog poluvremena, Kaler fantastičnim šutem van kaznenog prostora savladao je Petrovića, izjednačivši rezultat.

Palmer je ponovo zatresao mrežu gostiju u 78. minutu, donoseći svom timu prividnu prednost. Međutim, gosti se nisu predavali, i u 81. minutu O’Šej je postigao izjednačujući gol, a ključnu ulogu u tom pogotku imala je greška Petrovića.

Iako su Plavci imali veći deo meča brojčanu prednost, nisu uspeli da zadrže vođstvo, što će sigurno biti tema za analizu u svlačionici nakon meča.

U međuvremenu, važna tri boda u borbi za plasman u Ligu šampiona upisao je i Totenhem, koji je na domaćem terenu savladao Luton posle preokreta.

Ostali susreti kola doneli su zanimljive rezultate: Šefild i Fulam odigrali su nerešeno 3:3, Bornmut je savladao Everton sa 2:1, dok su Kristal Palas i Notingem Forest podelili bodove rezultatom 1:1.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter