0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

SRBI U NBA: Vrlo dobra partija Micića za više od 30 minuta na parketu, Jović ponovo starter! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.24 u 08:58

Dobro veče za Srbe u NBA ligi

Vasilije Micić odigrao je još jednu dobru utakmicu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Šarlot Hornetsa nad Golden Stejt Voriorsima – 115:97

Micić je u ovoj utakmici odigrao 33 minuta, meč je završio sa 10 poena, a pored toga je uhvatio dva skoka i podelio osam asistencija, a u odbrani je imao dobrih sekvenci, pa je zabeležio i dve ukradene lopte.

Dobru partiju pružio je bivši košarkaš Partizana Davis Bertans, koji je ubacio četiri trojke iz sedam pokušaja i tako zabeležio 14 poena. Najbolji pojedinac u Šalotu bio je Majls Bridžis sa 22 poena i devet skokova, a po 12 poena su dodala još tri igrača: Brendon Miler, Grent Vilijams i Nik Ričards. 

Najbolji u pobedi Ratnika bio je Endru Vigins sa 20 poena i po osam skokova i asistencija. Stef Kari je dodao 23 poena.

 

Košarkaši Majami Hita savladali su Portland Trejlblejzerse sa ubedljivih 60 poena razlike, a ulogu startera ponovo je imao srpski košarkaš Nikola Jović.

On je za 17 minuta na terenu postigao pet poena. dodao je dva skoka, podelio tri asistencije i ukrao tri lopte, a tim je sa njim na terenu bio u „suficitu“ od 17 poena.

 

Hit je predvodio Tomas Brajant sa 26 poena i 12 skokova, a Bem Adebajo je bio blizu tripl-dabl učinka sa 21 poenom, 12 skokova i devet asistencija. Interesantno, ali Džimi Batler je odigrao jedan od lošijih mečeva sezone sa svega osam poena i osam asistencija.

 

U Portlandu je Skot Henderson postigao 20 poena uz po šest skokova i asistencija.

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter