0
ATP

Goran Ivanisevic (R) Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

ŠOK TVRDNJE ITALIJANA: Đoković i Ivanišević raskinuli saradnju zbog Vimbldona?! (FOTO)

Objavljeno: 30.03.24 u 10:33

Pitanje koliko u ovome ima istine

Novak Đoković raskinuo je višegodišnju saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, što je iznenadilo navijače širom sveta. Nakon te odluke srpskog tenisera pojavile su se razne špekulacije koji je razlog rastanka, a italijanski mediji sada tvrde da je razlog, ni manje ni više, Vimbldon.

Kako tvrdi ugledna „Gazeta delo Sport„, Novak navodno ne želi da igra na ovogodišnjem Vimbldonu, sa ciljem da se što bolje pripremi za Olimpijske igre u Parizu koje će mu biti apsolutni prioritet.

 

Navodno je to jedan od najvećih razloga zbog kojih se i razišao sa doskorašnjim trenerom Goranom Ivaniševićem, kome se nije dopala ovakva odluka srpskog tenisera.

Đoković u svojoj riznici trofeja još uvek nema zlato sa Olimpijskih igara, a predstojeće igre u Parizu su verovatno i poslednja prilika da ga se domogne i ostvari svoj san. 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter