4
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PREŽIVEO SPARTAK U HUMSKOJ: Povrede naterale crno-bele u svoj šesnaesterac, ali bodovi ostaju u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.24 u 20:24

Partizan nestao u drugom delu, ali preživoe Spartak.

Fudbaleri Partizana na svom terenu igraju meč 27. kola Mozzart Bet Superlige protiv Spartaka iz Subotice.

Rezultat meča u Humskoj jeste 1:0 za Partizan, koji može biti prilično srećan u odnosu na pokazano.

Prvu dobru priliku su crno-beli imali već u 9. minutu posle kornera. Goh je imao oboren u kaznenom prostoru, ali nije bilo ništa od penala.

Crno-beli su mogli da povedu samo pet minuta kasnije. Kalulu je probio po desnoj strani, dodao Nathu, ali njegov udarac zaustavlja Vulić.

Ključan momenat prvog poluvremena odigrao se u 21. minutu. Nakon nekoliko odbijenih šuteva crno-belih Samad Baždar uspeva da matira čuvara mreže Spartaka za prednost domaćih.

Dobru priliku za pogodak propustio je Kovačević, nakon centaršuta Antića u 40. minutu.

U nastavku nije bilo većih uzbuđenja, iako je gost imao praktično inicijativu celo drugo poluvreme, ipak, do realizacije Spartaka nije došlo.

Mora se istaći da je Partizan doživeo povrede izuzetno važnih igrača, Bibrasa Natha i Gajasa Zahida.

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Partizan je ovako pobegao TSC-u ponovo na osam bodova, dok je Spartak nastavio sa ne baš najboljim rezultatima ovog proleća.

Standings provided by Sofascore

 

0
1

4 Komentara

  1. Duljaju odlazi
    Samo idi iz Partizana.Nemas igru onog Antica ne mogu da gledam covek glumi ludilo non stop je pored Natha kada se izvode prekidi covek je lud.U igri ga nema nigde pretrcavajuga nezna da centrira itd.
    Pa i nama da drzava oprosti
    18.000.000€ Agrobanka
    8.000.000€ Marfinbanka
    10.000.000€ Donacije firme tasna masna iz feb 2023 niko nezna kako se zove Firma i gde se nalizi ali nema veze ,naj bitnije je da je Partizan u dugu od 50.000.000€.
    Vucicu PEDERU.

    1
    0
    Odgovori
  2. Zbog toga je Duljaj u klubu, da ga totalno rasturi. Izvodi najboljeg igraca Kalulua, a uvodi Severinu, koji je zalutao na utakmicu. Antic, a posebno Stojkovic, svaki dodir sa loptom mu je opasan po nas gol. U istoriji nismo imali losije bekove, ali kakva uprava, takav trener, igraci i ne mogu biti bolji. Iste situacije jednom su penal, drugi put nisu, zavisi od boje dresova… kako kaze predsednik.

    1
    0
    Odgovori
  3. Dali je moguce dali je moguce da se ovako igra posle 14 dana pauze nigde svezine niti snage neznanje veliko Kalulu ponovo svetla tacka Bazdar i Severina nula korejanac isto nula nezna se sta ce sa loptom Stojkovic Antic Markovic pozadi losi Duljaju Duljaju igraci te neebu nizasto dzabe se deres na njih i mases pored auta a Saldanja se izlezava a mozda je vec i otputovao bez povratka pa zar je povreda tako strasna dali mu je sta slomljeno folirant kao i mnogi drugi

    0
    0
    Odgovori
  4. I lažni Partizanovci ce nas ako ostane još ovako brzo dokusuriti. Najgori “ tim“ svih vremena, stadion se urušava, izmislili dug od 50 mil evra. Kome i za šta se duguju tolike pare !!;???

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter