0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED MEČ SEZONE: Trener Partizana svestan težine meča protiv Budućnosti!

Objavljeno: 30.03.24 u 18:27

Obradović će morati da spremi ekipu

Šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović, izneo je svoje stavove pred nadolazeći derbi sa ekipom Budućnosti, naglašavajući važnost odigravanja najbolje moguće utakmice.

Derbi 25. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana zakazan je za sutra od 19:30 časova.

Obradović je izjavio:

Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost. Pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu.

Centar crno-belih, Balša Koprivica, takođe je izneo svoja očekivanja pred ovaj važan susret:

Najbitnija utakmica ove sezone u ABA ligi, definitivno. Budućnost nije imala meč desetak dana, verujem da su imali priliku da se dobro pripreme za nas, mi imamo nekoliko dana da se pripremimo. Očekujemo dobru atmosferu.

Partizan se trenutno nalazi na 2. mestu na tabeli sa skorom 18/6, dok isti skor ima i Budućnost na 3. poziciji. Očekuje se da će ovaj derbi doneti veliku košarkašku borbu i napetu atmosferu na terenu.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter