0
Domaći fudbal

Milos Pantovic TSC Backa Topola - Crvena Zvezda, Superliga Srbije. Backa topola, Srbija Mart 2, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

TSC NOVOM POBEDOM DODATNO PRIŠAO PARTIZANU: Aleksandar Lutovac doneo bod IMT-u! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 20:20

TSC sve bliži Partizanu

Fudbaleri TSC-a nastavili su pobednički niz u Superligi Srbije tako što su savladali ekipu Voždovca na domaćem terenu – 2:0 (0:0)

TSC je ptanje pobednika rešio sa dva brza gola u završnici prvog poluvremena.

Strelci za domaći tim bili su Miloš Vulić u 41. i Aleksandar Ćirković u 44. minutu.

TSC se ovom pobedom učvrstio na trećoj poziciji i sada nije toliko daleko od Partizana (pet bodova razlika), koji u nedelju igra svoj meč. „Zmajevima“ je ovo bio 11. poraz i sada je već izesno da će igrati u plej-autu.

 

U meču koji je odigran u istom terminu fudbaleru IMT-a i Železničara podelili su bodove na krovu TC Stadion – 1:1 (0:0)

Nije bilo previše uzbuđenja na ovoj utakmici, sve do poslednjih desetak minuta. U 82. minutu videli smo prvi gol na meču, kada su gosti preko Aleksandra Đorđevića došli u prednost. 

Činilo se da će sva tri boda otići u Pančevo, međutim, bivši fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac nije mislio isto. On je 88. minutu postigao pogodak vredan jednog boda za njegov tim.

 

Železničar je i dalje u zoni ispadanja i nalazi se na pretposlednjem mestu, dok se IMT nalazi na granici bezbedne zone i plej-auta.

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter