0
Košarka

Milan Gurovic (R) Zeljko Drcelic (C) and Zivorad Vasic (L) during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREDSEDNIK UO CRVENA ZVEZDA: „Ne pamtim da je iko pomogao sportskim savezima kao što sada čini država“

Objavljeno: 29.03.24 u 21:37

„Dokaz toga, između ostalog, jesu dva košarkaška kluba u Evroligi“

Uprkos nešto slabijoj sezoni u Evroligi, KK Crvena zvezda je stabilan i u sigurnim rukama.

Trener Janis Sferopulos i igrači iza sebe imaju kvalitetnu i dobro organizovanu upravu s predsednikom kluba Nebojšom Čovićem na čelu, ali i predsednikom Upravnog odbora Željkom Drčelićem.

Kako je za Republiku istakao upravo Drčelić, takva podrška je nikad veća, ali i normalna i očekivana imajući u vidu šta Zvezda postiže i šta predstavlja u srpskom sportu.

Mnogo dugo sam uključen u sport, tačnije otkad znam za sebe. I ne pamtim da je iko ikada pomogao svim sportskim savezima i klubovima u svim sportovima kao što to čini država sada i godinama s predsednikom države Aleksandrom Vučićem na čelu, a posebno u košarci. Dokaz toga, između ostalog, jesu dva košarkaška kluba u Evroligi i srebrna medalja Srbije na Svetskom prvenstvu. Država je stala iza sporta kao nikad niko i to je činjenica i jedina istina – rekao je nedavno Drčelić. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter