1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda/X

(POLUVREME) ODLIČNA ZVEZDA VODI U MADRIDU: Nedović predvodi crveno-bele u utakmici bez rezultatskog značaja! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 21:15

Odlična igra crveno-belih u prvih 20 minuta

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Madridu ekipi Reala u okviru 32. kola Evrolige.

Nakon prvog dela igre crveno-beli imaju plus od tri poena – 44:47

Zvezda je u Madrid doputovala izuzetno oslabljena. Sferopulos na ovom meču ne može da računa na standarno odsutne Topića, Tompkinsa i Jaga, a u večeras nema ni Miloša Teodosića. Na drugoj strani nema Fakunda Kampaca. 

U nedostaku najboljeg igrača, Nemanja Nedović je preuzeo ulogu lidera i za poluvreme postigao je 18 poena uz 7/12 šuta iz igre. Kod Reala istakao se balkanski duo – Musa 11, odnosno, Hezonja 10 poena.

Crveno-beli su bolje otvorili utakmicu, pa su nakon tri minuta imali plus pet. Ipak, Real je malo podigao nivo igre i brzo se vratio, a na dva minuta do kraja prve deonici otišli su na plus sedam. Međutim, brzom serijom 8:0, u kojoj su učestvovali Nedović i Lazić, Zvezda završava prvi period sa poenom prednosti – 20:21

Nedović je nastavio da pogađa i u drugom kvartalu, dok su se Džananu Musi, koji je bio najbolji u prvoj deonici za Madriđane, pridružili Hezonja i Tavares.

Zvezda je nastavila sa dobrom partijom i u drugom kvartalu, i ponovo je predvodnik bio Nemanja Nedović. Uspeli su crveno-beli u jednom trenutku ponovo da dođu do plus pet. Na kraju, crveno-beli na „veliki odmor“ odlaze sa plusom od tri poena,

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter