1
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 15: General overview of the stadium FK Partizan priort to the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic - Starsport.rs)

PARTIZANU GORI POD NOGAMA: Država platila 3.2 miliona evra za dobijanje evro licence!

Objavljeno: 29.03.24 u 17:41

Crno-beli imaju problem i sa vremenom i sa finansijama

Fudbalski savez Srbije prosledio fudbalskom klubu Partizan 3,2 miliona evra kako bi crno-beli ispunili uslov za dobijanje evropske licence.

Iz tabora Partizana je stigao zahtev državi za finansijskom „injekcijom“ od pet miliona evra kako bi isplatili sva dugovanja pred završetak UEFA monitoringa.

Kako je poslednji dan za to 31. mart (nedelja), čelnici Partizana su morali da se zadovolje sa manjom količinom novca nego što su zahtevali i u petak, odnosno danas, završe čitav posao.

Najveći deo duga je zapravo porez, a on, kao i ostali dugovi, je morao da bude rešen danas (bilo plaćanjem ili reprogramom duga) kako bi Komisija za licenciranje klubova FSS, koja je pod monitoringom UEFA, mogla da im izda licencu za igranje u evropskim takmičenjima naredne sezone. 

3
16

1 Komentara

  1. Prosle sezone zvezdi je neka firma pozajmila 10 mil.eura pred ligu sampiona bez i jednog zaposlenog da to nije drzava KAO sto vucic i mali daju 100 hilj.eu.navijacima kao Sto direkcija namesti tender ciganskim firmama ili kad direktor zeleznice finasira rekonstrukcije zapadne tribine

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter