2
Ostali sportovi

Milorad Dodik Aleksandar Vucic Alexander Ceferin during Group G UEFA EURO 2024 qualifying football match between Serbia and Bulgaria in Leskovac, Serbia on Nov. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic

PARTIZAN STAO U ODBRANU ALEKSANDRA VUČIĆA: Sportsko društvo osuđuje bilo kakvo vređanje predsednika Srbije!

Objavljeno: 29.03.24 u 13:34

Uvrede na račun predsednika nisu dobrodošle na sportskim priredbama.

Povici Grobara na sportskim priredbama kojim se vređa predsednik naše zemlje, Aleksandar Vučić, su već neko vreme redovna i učestala pojava.

Ipak, SD Partizan želi da se ogradi od toga, pa je izdato i saopštenje koje prenosimo neizmenjeno i u celosti.

„Ovim putem želimo da oštro osudimo neprimereno prozivanje predsednika države Aleksandra Vučića. Ovi postupci ne samo da nanose štetu porodici Sportskog društva Partizan već i Srbiji.

Predanosti i angažovanja predsednika Vučića u rešavanju brojnih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, prosto je nemoguće ne primetiti. Vreme i energija posvećeni su unapređenju svih segmenata društvenog života, što može da čini samo najrazvijenija i najodgovornija ličnost.

Posebno je uočljiv proces napretka u oblasti sporta. Nikada ranije država nije tako značajno ulagala u sportske aktivnosti kao danas, što je za svaku pohvalu. Sportsko društvo Partizan će na redovnoj skupštini u aprilu mesecu, preduzeti sve korake koji će jasno staviti do znanja da ne podržavamo vređanje institucije predsednika i Aleksandra Vučića lično, jer on nesebično pomaže naše klubove.

Sportsko društvo Partizan, kao vlasnik celokupnog sportskog kompleksa na stadionu Partizana, preduzima sve neophodne korake kako bi rešilo nagomilane probleme iz prethodnog perioda. Naš cilj je izgradnja zdravih odnosa sa svima koji donose odluke, te se još jednom jasno distanciramo od pojedinaca koji neprimereno prozivaju ličnost i instituciju predsednika“ – stoji u saopštenju trofejnog SD Partizan, potpisano imenom Željka Tanaskovića, generalnog sekretara.

10
13

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter