4
Fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

FUDBALSKI KLUB TAKOĐE STAO NA STRANU ALEKSANDRA VUČIĆA: Miloš Vazura kritikuje uvrede na račun predsednika!

Objavljeno: 29.03.24 u 15:12

Uvrede na račun predsednika nisu dobrodošle na sportskim priredbama.

Povici Grobara na sportskim priredbama kojim se vređa predsednik naše zemlje, Aleksandar Vučić, su već neko vreme redovna i učestala pojava.

Ipak, FK Partizan želi da se ogradi od toga, pa je izdato i saopštenje koje prenosimo neizmenjeno i u celosti, a potpisao ga je Miloš Vazura.

„U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika Republike Srbije – Aleksandra Vučića.

Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba.

Takvo ponašanje nije moralno i pošteno, jer nam Aleksandar Vučić, prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih drugih problema, a posebno u delu u kojem omogućava da dobijemo licence za evropska takmičenja, gde predstavljamo Srbiju.

Posebnu zahvalnost izražavamo državi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je i ove godine to učinio.“

 – stoji u saopštenju trofejnog FK Partizan.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

6
12

4 Komentara

  1. Da jer normalna Drzava i ti i Vucelic zajedno sa Ostojom Tegletijom Covicem Terzicem Novakom Nedicem bi napipali corku.
    Smecari netreba on da dovodi nama Kineze i da nam pomaze.
    Samo neka skloni svoje ljude iz Partizana pocevsi od Famoznog Advokata Duljaja Vazure Vucelica Ostoje i tada prestaje skandiranje dok se to nedesi Vucicu PEDERU jos jace.Ostoja smece daj ugovor Zeljku i mars iz Partizana.
    Ovo je Zeljkova zasluga sto smo ponovo na Evropskoj mapi i sto nas se plase ne tvoja .

    1
    0
    Odgovori
  2. koliko procenata grobara postuje lik i delo vazure. skoro nikoliko- e tako ce ga i poslusati kada je u pitanju skandiranje sa tribina upuceno av. sto se tice skandiranja svakom po zasluzi. ne zna kako je to biti zvezdas a biti protiv av. ne daj boze nikome tu vrstu raspolucenosti. jedno kada sve ovo prodje zvezdasi ce se stideti sami sabe, a ja sam gotovo pa srecan sto ne navijam za zvezdu, goto sto posto srecan.

    0
    1
    Odgovori
    • Bože, kako praznoglav komentar. Evo i ja sam srećan što ti nisi Zvezdaš. Svaka ti čast što političku/kriminalnu pripadnost poistovećuješ sa navijačkim opredeljenjem. Kao kada bih ja tvoju inteligenciju izjednačio sa ostalim navijačima PFC i zaključio da nije ni čudo što ne navijaš za Zvezdu…ali to neću uraditi, jer mi je muka od podela i mržnje koju su Tole i Vujošević posejali. Nadam se da ćemo uskoro moći normalno da izražavamo mišljenje, navijamo i prijateljski se prozivamo 🙂

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter