0
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SADA NE ZAVISI SAM OD SEBE: Crno-bele čeka paklena borba za TOP 10 Evrolige!

Objavljeno: 29.03.24 u 09:20

Partizan ima značajno manje šanse

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz od Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige, rezultatom 74:69, uprkos tome što su imali veliku prednost od +13 samo deset minuta pre kraja. Ovaj poraz predstavlja pravu katastrofu za ekipu, koja je imala sve u svojim rukama i bila na pragu velikog trijumfa.

Bolan poraz bi na kraju mogao mnogo skupo da ih košta.

Partizan je imao priliku da završi mnogo toga pobedom u ovom meču, što bi im dalo dodatnu prednost pred poslednja dva kola. Međutim, samoubilačka igra u poslednjih deset minuta je omogućila Grcima da se vrate i ostvare pobedu.

Ovaj poraz dodatno komplikuje situaciju za crno-bele, s obzirom na to da ih je pobeda Efesa nad Baskonijom obišla na tabeli, stavljajući ih na 10. mesto. Partizan se sada nalazi u grupi timova od 11. do 14. mesta, zajedno sa Žalgirisom, Milanom i Valensijom, sa po 14 pobeda i 18 poraza.

Šanse crno-belih da se domognu TOP 10 faze sada su se znatno smanjile, sa trenutnom kvotom od 2.75. To znači da Partizan trenutno ima samo 36% šanse da ostvari ovaj cilj, što je razočaravajuća za ekipu i navijače.

Teška situacija za crno-bele u ovom momentu, ali i dalje mogu da stignu do cilja.

3
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter