0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

„OČEKUJEM JAKO TEŠKU UTAKMICU“: Milojević o Javoru, reprezentativcima i Kosti Nedeljkoviću!

Objavljeno: 29.03.24 u 23:59

Meč je zakazan za 16 časova

Crvena zvezda gostuje sutra ekipi Javora u Ivanjici, a šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred subotnji duel.

Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu – rekao je Milojević u uvodnoj reči.

Govorio je iskusni strateg o igračima koji su bili deo nacionalnih timova tokom martovskog okupljanja.

Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca – dodao je trener Zvezde.

Osvrnuo se Milojević i na povredu Koste Nedeljkovića.

Kosta Nedeljkovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima – kratko je odgovorio.

Istakao je šef stručnog štaba crveno-belog tima i kvalitete Javora.

Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu – zaključio je Vladan Milojević. 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter