0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AC Milan

NEKA SE POJEDINI UGLEDAJU NA JAN-KARLA SIMIĆA: Fudbaler Milana svima očitao lekciju iz patriotizma! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 18:40

„San mi je da zaigram za seniorski tim“

Poslednjih meseci jedna od redovnih tema bila je izbor fudbalera sa koji će nacionalni tim nastupati. Pa smo tako imali slučajeve Aleksandar Pavlović, Mile Svilar, a imali smo situaciju i sa Džonom Lusiom Zečevićem.

Tako je i Jan-Karlo Simić jedan od igrača koji ima itekako pravo da nastupa za više od jednog nacionalnog tima, ali je on izabrao da igra Srbiju i tako mnogima očitao lekciju iz patriotizma.

Defanzivac Milana je od samog početka svoje fudbalske karijere odlučio da igra za Srbiju i od toga nije odstupio kroz sve mlađe kategorije

Simić je u razgovoru sa TV Milan otkrio da ima san da zaigra za seniorsku reprezentaciju zemlje porekla, Srbiju.

Počeo sam da igram za reprezentaciju Srbije do 16 godina. To je bilo moje prvo iskustvo međunarodnog fudbala. Prošle godine smo igrali na Evropskom prvenstvu u Izraelu i osvojili smo treće mesto. San mi je da igram za seniorski tim. To je moj cilj i nadam se da ću ga ostvariti – rekao je Jan Karlo Simić za klupski medij. 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter