0
Evroliga
Nikola Milutinov

Nikola Milutinov during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart bet and Olympiacos at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

MILUTINOV BEZ DLAKE NA JEZIKU: Reprezentativac Srbije otvoreno o uvredama koje je dobio od Grobara!

Objavljeno: 29.03.24 u 08:29

Milutinov je bio na udaru crno-belih

Nikola Milutinov, centar Olimpijakosa, odao je počast svom bivšem klubu, Partizanu, uprkos burnom dočeku koji je dobio od navijača pre meča protiv Partizana u „Štark areni“.

Kao što je i očekivano, Milutinov je dočekan zvižducima i vređanjem od strane dela navijača Partizana, ali je istovremeno izrazio zahvalnost klubu na plaketi koju je dobio.

Želim da se zahvalim Partizanu na poklonu. Stvarno mi to znači jer sam ovde proveo prelepe godine. Jer da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene ovde gde sam sada. Jedna velika zahvalnost klubu„, izjavio je Milutinov.

Govoreći o zvižducima, Milutinov je pokazao razumevanje:

Što se tiče navijača, sa neke strane su zvižduci i razumljivi. Ne osećam ništa loše prema njima. Verujem da je to iz nekog razloga zato što igram za Olimpijakos, a možda i zbog nečega što se desilo na prvoj utakmici.

Ipak, istakao je svoj profesionalizam i posvećenost:

Ali kad god igram, idem na pobedu. Smešno zvuči, ali i kada igram protiv rođenog brata koji mi je najbliži, uvek idem na pobedu i još više se radujem kada njega pobedim. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam, pobeda mi najviše znači.“

Ova otvorena izjava odražava stav prema svojoj karijeri i profesionalizmu, dok istovremeno naglašava zahvalnost prema klubu koji mu je pružio priliku da napreduje u košarci.

21
14

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter