0
Evropske lige
Predrag Mijatović

FOTO: STARSPORT

MIJATOVIĆ POPLJUVAO ČUVENI HIT: „Najodvratnija pesma u istoriji muzike“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 10:34

Mijatović nema pozitivno mišlenje o slavnoj pesmi

Nekadašnji fudbaler i funkcioner madridskog Reala, Predrag Mijatović, otkrio je neobičnu anegdotu iz svog života tokom gostovanja u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“ na televiziji K1.

On je izjavio da je pesma „Makarena“ za njega najomraženija pesma, uprkos njenom velikom uspehu i popularnosti. „Kada je izašla ona pesma, ako se sećate ‘Makarene’, pitaš se šta li znači ‘makarena’, jao…“, rekao je Mijatović uz osmeh.

Iako je pesma postala hit i svuda se čula, čuveni fudbaler je istakao da je ne podnosi, nazvavši je „najodvratnijom pesmom u istoriji muzike“.

Osim toga, Mijatović je podelio i zanimljivu priču o slavlju Reala nakon osvajanja Lige šampiona 1998. godine. Iako je bilo euforije i radosti zbog osvajanja titule prvaka Evrope posle 32 godine, jedna stvar ga je baš iznenadila.

Ko će da bude gost na Bernabeu, na slavlju tom, čitavom tom ludilu koje se organizuje, ona dvojica j….e što pevaju„, otkrio je Mijatović, dajući naslutiti da je upravo pesma „Makarena“ bila iznenađenje na tom slavlju.

Očigledno nije bio baš oduševljen celom situacijom.

Emisija na kojoj je Mijatović otkrio ove anegdote biće objavljena u petak u večernjim časovima na televiziji K1.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели K1 Televizija (@k1televizija)

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter