0
Košarka
Bogdan Bogdanović

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN JEDAN OD HEROJA ATLANTE: Hoksi preko Srbina stigli do produžetaka, pa srušili najbolji tim NBA lige! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.24 u 08:05

Sjajna utakmica za kapitena Srbije

Najnovija senzacija u NBA ligi zavila je u crno Istok! Atlanta Hoks su sinoć pružili nezaboravan spektakl protiv najmoćnijeg tima Istočne konferencije, Boston Seltiksa, i to nije bilo ništa manje nego epsko.

U dramatičnoj utakmici održanoj u „Stejt Farm Areni“, Hoks su uspeli da preokrenu tok događaja i pobede u produžetku rezultatom 123:122, što ih je lansiralo ka plej-inu s punim plamom ambicije.

Bogdan Bogdanović, junak večeri, bio je na vrhuncu svoje igre, osvetljavajući teren sa 24 poena, 7 skokova i 5 asistencija. Bogdanovi potezi, posebno ključna trojka tridesetak sekundi pre kraja regularnog dela, učinili su ga nezamenjivim članom tima.

Ali, ne smemo zanemariti ni Dežonta Mareja, junaka iz senke, čija je dvojka u poslednjoj sekundi produžetka donela konačnu pobedu Atlanti. Sa impresivnih 44 poena, te po 7 skokova i asistencija, Marej je bio nezaustavljiv.

U ovoj izuzetnoj utakmici viđeno je sve što ljubitelji košarke mogu poželeti – uzbuđenje, preokrete, briljantne poteze i uzavrelu atmosferu. Sa čak 41 promenom u vođstvu, duel je držao publiku na ivici sedišta tokom cele noći.

Na kraju, Hoks su izašli kao pobednici, potvrđujući da se u NBA ligi nikada ne može predvideti ishod. Ovaj trijumf je samo još jedan dokaz da je svaka utakmica prilika za spektakl, a Atlanta je sinoć bila u centru pažnje.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter