3
Evroliga
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA SRAMOTA GROBARA: Navijači Partizana teškim uvredama zasuli svog bivšeg igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.24 u 20:57

Teško da je neko ovo očekivao

Nikola Milutinov, srpski košarkaš, izazvao je pomešane reakcije među navijačima kada se pojavio na meču između Partizana i Olimpijakosa, iako je povređen već dva meseca. Upornost i odanost sportu pokazao je time što je uprkos povredi odlučio da prisustvuje utakmici, putujući do Beograda i sedajući na tribine Arene.

Ipak, doček na tribinama za Milutinova nije bio baš srdačan. Iako je tokom svoje karijere nosio dres Partizana i postigao značajne uspehe s timom, dočekao ga je huk zvižduka i uvredljivi povici od dela domaćih navijača. Čak su mu uputili i neprimerene reči dok je prilazio saigračima iz Olimpijakosa.

Izvori iz grčkih medija sugeriraju da bi se Milutinov mogao vratiti na teren 4. aprila kada će se Olimpijakos ponovo sastati u Areni, ovaj put protiv Crvene zvezde.

Što se tiče samog meča, Partizanu je pobeda neophodna kako bi se plasirao među TOP 10 timova, dok se Olimpijakos bori za poziciju među prva četiri tima i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Očekuje se da će ova utakmica biti puna napetosti i rivalstva, a da li će se Milutinov vratiti na teren i kakav će biti ishod, ostaje da se vidi.

4
10

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter