0
Domaći fudbal

Trofej Trophy Kup Srbije ilustracija illustration Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAŽNE VESTI ZA VEČITE: Objavljen raspored mečeva četvrtfinala Kupa Srbije, evo kada igraju Zvezda i Partizan!

Objavljeno: 28.03.24 u 22:54

Velika bitka će se voditi i na ovom frontu

Fudbalski savez Srbije objavio je raspored utakmica četvrtfinala Kupa Srbije, koje će se odigrati 10. i 11. aprila.

Prvi meč četvrtfinala, zakazan za 10. april od 15 sati, održaće se na stadionu u Humskoj, gde će se sastati Partizan i Voždovac. Ovo će biti prilika za navijače da vide kako će se dva tima suočiti u borbi za prolazak dalje.

Dva sata kasnije, fudbaleri Čukaričkog će dočekati Vojvodinu na svom terenu, dok će se istog dana u 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“ odigrati meč između Crvene zvezde i ekipe Vršca.

Poslednji meč četvrtfinala Kupa Srbije na programu je 11. aprila od 16 časova u Kragujevcu, gde će se sastati Radnički i Novi Pazar.

Napetost i uzbuđenje će sigurno biti prisutni na svim utakmicama, dok će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ishode i nadati se prolasku svojih omiljenih timova u sledeći krug takmičenja.

Podsetimo, trenutni nosilac trofeja Kupa Srbije je Crvena zvezda, koja je prošle sezone u finalu pobedila Čukarički rezultatom 2:1. Svi timovi će želeti da se domognu ovog prestižnog trofeja, što će sigurno doneti izuzetno zanimljive mečeve i neizvesne borbe na terenu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter