0
Evropske lige

FOTO: Twitter@NUFC

TONALIJU PRETI NOVA DRAKONSKA KAZNA: Klub se oglasio hitnim saopštenjem!

Objavljeno: 28.03.24 u 18:10

Malo je licemerno kažnjavati igrače za ono što moraju da gledaju na svakom koraku na stadionima i dresovima, ali dobro.

Fudbaler Njukasla, Sandro Tonali ranije ove sezone zvanično je dobio presudu od Međunardne fudbalske federacije od deset meseci suspenzije zbog kršenja pravila od klađenju. Iz engleskog kluba su saopštili da će se ovaj vezista vratiti na teren tek u avgustu 2024. godine, što znači da neće moći da pomogne Italiji na Evropskom prvenstvu 2024. godine, ukoliko se ‘Azuri’ kvalifikuju.

Ipak,  u periodu od 12. avgusta do 12. oktobra 2023. ustanovilo se da su stigli novi prekršaji na ime iste osnove, pa se klub sa severa Engleske hitno oglasio.
 

 

 

„Klub je dobio potvrdu u vezi sa navodnim kršenjem pravila FA u vezi sa klađenjem od strane Sandra Tonalija. Sandro nastavlja da u potpunosti sarađuje sa istragom i ima punu podršku kluba. Zbog procesa koji je u toku, Sandro i Njukasl nisu u mogućnosti da daju bilo kakav dalji komentar“, stoji u saopštenju Njukasla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter