0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen Super liga, sezona 2009-2010.Partizan Vs. Vojvodina.Dusan Tadic.Beograd, 20.09.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TADIĆ O POZIVU VOJVODINE: Teško, ali ukoliko se vratim u Srbiju nastupću samo za jedan klub!

Objavljeno: 28.03.24 u 14:58

Male su šanse da Tadić opet obuče dres „lala“

Rastu ambicije Vojvodine nakon dolaska biznismena Milana Mandarića u klub, a o tome dovoljno govori izjava predsednika Stare dame, Dragoljuba Zbiljića, da u klub žele da vrate jednog od najboljih srpski fudbalera, Dušana Tadića

Povodom toga, novosadski „Dnevnik“ je pitao Dušana šta misli o tome.

Vеlika mi je čast ukazana time – rekao je Tadić za novosadski „Dnevnik“ i dodao:

– U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi jе moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i vеliki poštovalac Vošine tradicije. Nijе bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu.

Međutim, male su šanse da Tadić opet obuče dres „lala“, s obzirom da ima 35 godina.

Bio bi to zanimljiv izazov, zaista, ali ja sam ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. Međutim, ukoliko se bilo šta promenilo u mеđuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu zaigram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini – zaključio je Tadić. 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter