0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SIMANIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Dao buberg za otadžbinu, a posle ove izjave svi će ga još više voleti! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 28.03.24 u 21:53

Ovome se niko nije nadao

Nakon dramatičnog finala Mundobasketa 2023. godine u kojem je Nemačka pobedila Srbiju, Boriša Simanić, koji je zbog povrede bio odsutan na terenu, obratio se svojim saigračima javno putem društvenih mreža.

Simanić je zahvalio svojim saigračima putem objave na društvenim mrežama, emitujući fotografiju na kojoj „orlovi“ raširuju dres kako bi pokazali podršku njemu.

„Hvala vam za sve, ponosan sam na vas!!!“ – poručio je tada Simanić.

Ova gesta samo je krunisala posebnu vezu koja postoji u aktuelnoj nacionalnoj selekciji Srbije, čija je sjajna atmosfera bila primetna i pre strašnog događaja koji je zadesio Simanića. Potonje zajedništvo zadivilo je sve, odražavajući se kako u mečevima tako i u izjavama asova, kao i gestovima po primanju medalja.

Simanić se nedavno oglasio tokom gostovanja u emisiji Olimpijskog komiteta Srbije. Kada je upitan kako planira da prati Olimpijske igre, Simanić je izrazio želju da se oporavi dovoljno brzo da se pridruži ekipi, bar na pripremama, kako bi pomogao koliko god je moguće.

Ovaj pristup i odgovor Boriše Simanića jasno ilustruju duh timskog rada i podrške koji karakterišu srpsku košarkašku reprezentaciju. Kao što bi selektor Pešić rekao: „Svi za jednog, jedan za sve“.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter