0
Evroliga
partizan

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speak with Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Mateusz Ponitka, #37 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN VIŠE NEMA PRAVA NA GREŠKU: Crno-beli u paklu Arene dočekuju Olimpijakos u borbi za plej-in!

Objavljeno: 28.03.24 u 11:50

Očekuje nas spektakl

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 u rasprodatoj beogradskoj Štark areni, dočekuju ekipu Olimpijakosa na tri kola do kraja Evrolige. 

Crno-beli više nemaju prava na grešku, te je ovaj meč definitivno najbitniji od starta sezone. Karata za ovaj meč nema već više od nedelju dana i nema sumnje da će igrači imati spektakularnu podršku navijača. Takođe, nije nemoguće da večeras vidimo i koreografiju pred start duel.

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija General overview Total ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan će večeras najverovatnije biti bez Zeka Ledeja, koji je tek kasno sinoć stigao u Beograd. Vredi napomenuti i da će Partizan podići mere bezbednosti na viši nivo, a razlozi za to su dešavanja u Moskvi, kao i falsifikovane karte koje su se pojavile na utakmici sa Real Madridom.

 

Glavni sudija meča će biti Huan Karlos Garsija iz Španije. Drugi arbitar biće Mehdi Difala iz Francuske, a treći je Karlos Kortes iz Španije. 

Partizan je trenutno na deobi 10. mesta sa skorom 14:17 koliko imaju i Armani, Valensija i Efes, dok Olimpijakos ima skor 19:12.

OBRADOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS

Imamo to iskustvo iz prvog meča sa njima, to iskustvo treba da nam pomogne kako treba da igramo sa njima. Ekipa koja je napravljena za najveće domete, imaju prepoznatljiv način igre za vreme koliko je Jorgos Barcokas trener. Očekuje nas posao da čitamo njihovu odbranu, biće dosta preuzimanja, protoka lopte u napadu, oni su tim koji igra veoma strpljivo i dosta toga se odigrava u samoj završnici napada, imaju izuzetnu realizaciju poslednjih napada, moraćemo da igramo odbranu 24 sekunde u tome je ključ utakmice – rekao je Obradović.

TV prenos je obezbeđen i biće na Sport klubu 1.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter