0
Lifestyle
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

OVO MU NIJE TREBALO: Novak Đoković na fotografiji sa Onlyfans zvezdom, koja je nekad bila velika teniska nada! (FOTO)

Objavljeno: 28.03.24 u 22:11

Verovatno nije najbolje informisan o njenim „poslovima“

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, trenutno se nalazi u Srbiji, gde vredno radi na pripremama za predstojeći Masters u Monte Karlu, nakon nedavnog neuspeha na turniru u Indijan Velsu. Odlučan da se vrati na pobednički kolosek, Novak marljivo trenira na Košutnjaku kako bi bio spreman za izazove koji ga očekuju.

I dok se priprema za turnir, Đoković pronalazi vremena i za svoje fanove. Nedavno je jedna slika osvanula na društvenoj mreži Instagram, a objavila ju je Tamara Bojanić, nekadašnja nada crnogorskog tenisa, koja je sada poznata kao OnlyFans model.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели TAMARA BOJANIC (@tammbojanic)

Tamara je svojevremeno bila sjajna u juniorskoj kategoriji i nastupala je za FED reprezentaciju Crne Gore. Međutim, nije uspela da se istakne među seniorima, pa je prešla na drugu karijeru kao OnlyFans model, gde prodaje svoje golišave fotografije po ceni od 10 dolara mesečno.

Ovoga puta, Tamara je imala priliku da se sretne sa Novakom Đokovićem u Beogradu, što je rezultiralo fotografijom koja je privukla pažnju javnosti.

Pored vesti o Novakovim pripremama za turnir, ova neobična susreta između teniske zvezde i OnlyFans modela privukla je pažnju mnogih.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter