0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Medal Ceremony-Novak Djokovic and Nikola Pilic Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

LEGENDARI NIKOLA PILIĆ PUSTIO SUZU ZBOG NOVAKA: „Primili smo ga kao specijalnu personu, uradio je više od svih!“

Objavljeno: 28.03.24 u 13:48

Moćne reči velikog trenera

Na konferenciji za medije povodom premijere filma „Nikola Pilić – Legenda“ održanoj u Domu omladine medijima se obratio glavni protagonista ovog ostvarenja.

On je sarađivao sa Novakom Đokovićem na startu njegove karijere, a Pilić na emotivan način priča o tom periodu.

U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa… Prihvatili smo ga kao da je naš sin – rekao je na početku priče Pilić uz suze, zatim i nastavio:

– To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novak primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma… Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to sm ovideli i moja supruga i ja.

Potom se još jednom izvinio zbog emocija koje su izašle na videlo.

– Izvinite što sam ja malo sa emocijama otišao malo dalje, ali ne smeta ništa. Novak je čovek koji daje zahvalnost jednom treneru, on je to uradio najviše od svih igrača. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter