0
Evroliga

Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Najverovatnije bez Ledeja protiv Olimpijakosa, poznato i zbog čega! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.24 u 13:41

– On je obavešten da bi u utorak ujutru trebalo da dođe na trening – istakao je Obradović

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 će ugostiti grčki Olimpijakos na tri kola pred kraj regularnog dela Evrolige.

U jednom od najvažnijih utakmica ove sezone, Željko Obradović neće moći da računa na Zeka Ledeja, koji još uvek nije stigao u Beograd nakon smrti oca.

Naime, očekivalo se da će se priključiti ekipi za duel sa Olimpijakosom, ali to se još nije dogodilo, a razlog je kašnjenje letova.

Svi su zdravi. Zek nije na treningu, nisam ga ni ja video – kratko je prokomentarisao Obradović na konstataciju novinara da ne vide Ledeja na parketu i dodaje:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

– Situacija je takva da je on obavešten da je u utorak ujutru trebalo da dođe na trening. To je bio prvi trening posle Podgorice, ali nije došao. Mislim da je imao nekih problema sa letovima, ali pravo da vam kažem to je posao ljudi iz kluba, ne moj. Ja se bavim ovim ovde (treningom i terenom).

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter